FAQ

Ik wil graag een financiële bijdrage leveren aan de nieuwbouw, kan dat?

Graag zelfs. Een financiële bijdrage kan worden gestort op het IBAN gereserveerd voor de nieuwbouw;
IBAN: NL79 RABO 0300 6816 58
Ten name van: Stichting Van Pallandthuis
Te: Den Haag
Een bijdrage kunt u ook direct via onze website realiseren via het menu-onderdeel NIEUWBOUW - Draag uw steentje bij.

Wat gebeurt er met het geld als de nieuwbouw niet doorgaat?

In het menu-onderdeel NIEUWBOUW - Draag uw steentje bij leggen wij exact uit dat wij de garantie geven dat indien de nieuwbouw niet doorgaat, bijdragen gedaan op de gereserveerde IBAN aan de donateur zullen worden terug betaald.

Wanneer krijg ik te horen of ik ‘een dagdeel gratis het nieuwe Van Pallandthuis gebruiken’ heb gewonnen?

Wie een bijdrage levert via de ‘Draag uw steentje bij’ optie op onze website maakt kans op ‘een dagdeel gratis het nieuwe Van Pallandthuis gebruiken’. De trekking van de winnaars (iedere kalendermaand zolang als de fondswerving loopt) zal plaatsvinden na realisatie van de nieuwbouw; hierbij valt te denken aan een trekking tijdens het openingsfeest.

Er is voor gekozen de trekking na realisatie van de nieuwbouw te laten plaatsvinden om te voorkomen dat we donateurs teleur dienen te stellen indien de nieuwbouw geen doorgang vindt.

Wanneer wordt er gestart met de nieuwbouw?

In het menu-onderdeel NIEUWBOUW - Plan & Tijdpad kunt u alle informatie omtrent de nieuwbouw, zoals ook de geplande datum van de nieuwbouw, vinden. Aan de (direct) omwonende hebben we toegezegd hun pro-actief te informeren voordat daadwerkelijk wordt begonnen met de nieuwbouw.

Kan ik het Van Pallandthuis huren?

Onder bepaalde voorwaarden kan dat zeker; graag zelfs. Zie voor meer informatie en het Belangstellingsformulier het menu-onderdeel VERHUUR

Kan ik de Stichting Van Pallandthuis telefonisch bereiken?

Het bestuur van de stichting wordt gevormd door vrijwilligers die merendeels (overdag) een werkring hebben en niet (direct) kunnen reageren op een telefoontje. Het verzoek is dan ook om contact via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of post (postbus 84395, 2508AJ  DEN HAAG) te laten plaatsvinden. In geval van nood is telefonisch contact mogelijk, zie hiervoor het menu-onderdeel CONTACT